Težki časi za ljudožerce…

Chuck
Slika via Wikipedia

Pohan piščanec je bil leta moj kralj živali. Zaradi vsega teženja glede ocvrte hrane je od kralja ostalo samo še meso, kar je nekako tako, kot da bi pri munchmellowsih kupoval in jedel samo spenjen beljak v notranjosti.

Prezeblega kralja še vedno kupujem pri naših dveh največjih trgovcih. Kadar se počutim dovolj adrenalinsko, ga vzamem pri mesarju, ko je plača, pa zapakiranega iz hladnilnika. Saj razlike ni bistvene. Pri zapakirani varianti dobiš kralja že obritega, mesarjev pa nosi par tedensko bradico.

A ker sem tudi sam ljubitelj kosmatih obraznih dodatkov, ki ločijo pravega moškega od prave ženske, me to sploh ne moti.

Vsakič znova sem šokiran nad tem, da moram kupiti cel trop kraljev, da bi iz njih dobil vsaj eno normalno porcijo mišic (ki bi vsaj malo zapolnile dedni manko). Res, namesto da bi kralja vrgel v vrelo vodo, ga slekel, obrisal in vrgel v ponev (z ne preveč olja), se moram še nadaljnih 15 minut pregovarjat z njim, zakaj je celo življenje šprical ure telovadbe.

Saj strupen zaradi pomanjkanja rekreacije verjetno ni, a prav zdrav pa tudi ne zgleda.

Vedno znova mi ugovarja, da ni sam kriv, da tudi starši niso krivi, pač pa da je sistem tak, da če bi se dalo, bi tudi njihovi porodničarji uvedli carski rez, da bi se lahko izlegli že v XXXL velikosti. Iz porodniške sobe bi šli direkt v operacijsko…

Ljudožerec in Ljubezen skozi želodec

V glavnem, kaj hočem povedati.

Smilijo se mi metro ljudožerci, ki nabašejo na Američana. Prepričan sem, da raje prestopijo med vegetarijance, kot pa da bi se trudili z liposukcijo maščobe, preden bi ga lahko obrnili na žaru (z ne preveč arašidovega masla).

Nduku Nduku bi znal povedati: saj strupen zaradi vse odvečne maščobe pod kožo verjetno ni, a prav zdrav pa tudi ne zgleda…

Enhanced by Zemanta

2 odziva na “Težki časi za ljudožerce…”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.