109 kilometrov v aprilu

[singlepic id=50 w=289 h=139 mode=web20 float=right]Ah, kakšna predvidljivost. Seveda sem spet pretekel več kot 100 kilometrov v enem mesecu. Vmes me je malo zdelovalo vreme, malo pa sem z lenostjo mučil še samega sebe.

April je vseeno prinesel nekaj novega. Del čisto zadnjega teka sem oddelal popolnoma bos alias bosonog. In bilo je čudovito. Dva dneva prej sem se udeležil 4. Lošinjskega (pol)maratona. štart je bil ob 11. uri. Bilo je vroče. Zelo vroče. Odličen tempo sem v krogu parih izkušenih mojstrov držal vse do 14. kilometra, ko me je pobralo. Fotka prikazuje zadnji nasmeh pred ciljem :). Hvala Rajku Koražiji za celotno galerijo in spodnjo fotko.

[singlepic id=51 w=600 h=450 mode=watermark float=]

Proga je res zahtevna. Je pa po drugi strani ekstremno lepa. Le upoštevat je treba precejšnje klance, ki se znajdejo na poti.

V letu 2010 sem v tem času sicer precej zaostajal za skupnimi kilometri, a sem ravno v aprilu naredil 3 kilometre več kot letos. 2010 je bilo tudi leto prvega in edinega maratona. Letos bi moral ta dosežet ponoviti. Seveda, če bodo podplati prenehali eskivirati.

Lanskih 24 kilometrov v celem aprilu je dokončno pokopano. Juhej in vuhmepiš :).

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.