Ultra paleo light je šel po gobe

Čeprav gob razen na picah ni na jedilniku, se je ultra paleto light prehranjevanje končalo. Že pred dopusti. Brez ogljikovih hidratov pri športu ne gre. Zdaj ko ne laufam, bi morda lahko spet prilagodil prehrano. A nisem še tam. Najprej moram spraznit hladilnik, v katerem je precej svinjarije, a nekdo se mora žrtvovat.

Glede tega (=svinjarije v hladilniku) sem enkrat prebral en zelo pameten sestavek. Govoril je o tem, da se hrane ne meče stran v smeti. A junk svinjarija ni hrana, je junk, zato jo je treba čim prej vrečt v smeti. Brez slabe vesti. V hladilniku sploh ne bi smela biti. In the first place!

Trenutno sem pri prehranjevanju precej labilen. Edini uspeh so v bistvu zajtrki, kjer v 80% primerov ne jem več kruha, pač pa navadni jogurt z musliji. Super zadeva. Tudi lačen postanem kasneje.

Picture of an Obese Teenager (146kg/322lb) wit...
Picture of an Obese Teenager (146kg/322lb) with Central Obesity, side view.Self Made Picture of an Obese Teenager (Myself) (146kg/322lb) with Central Obesity, Front View. Feel Free to use. (Photo credit: Wikipedia)

Ta teden sem jedel precej svinjsko: velika pica v Osmici, veliko mesa v Rio Momu, kitajski allyoucaneat za Bežigradom, spet čevapi v Ajdi. Manjka še en junk, pa se ga zdajle ne spomnim. Aha, McDonalds.

Pri taki svinjariji se mi napihne trebuh do sedmega meseca. Dvigne mi sladkor, zato precej hitro spet postanem lačen. Občutek imam, da se mi želodec sproti širi. Fuj in fej. Če ne tečeš, se zna višek kalorij precej hitro pretopit v nove kilograme.

Kdaj naj človek začne bolj zdravo jesti? Včeraj.
Jaz bom v ponedeljek :).

Enhanced by Zemanta

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.