Hot horse – ihhaaa

Bil je petek. Pretežno oblačno nebo, jaz pa na daljšem sprehodu.
Ideja o porciji Hot horsa se mi je že par dni aktivno premetavala v glavi.  Ponavadi v stilu Alkimista napenjam vse sile, da bi spremenil tok dogodkov v pravo smer – smer Hot horsa. Nič na silo.

Bil je petek. Pretežno oblačno nebo, jaz pa na daljšem sprehodu.
Prenovljena lokacija z novim kioskom v Tivoliju predstavlja težko ulovljiv standard podobnih ponudnikov hitre prehrane. Najnovejša pridobitev je avtomat za plačilo. Je enostaven in omogoča plačevanje na nebroj načinov. Če bi omogoča še paypal, ne bi bil presenečen :). Verjetno se na ta način tudi kaj več proda. Na primer, po izbiri glavne jedi (horse burgerja) in označiš želene dodatke (bravo za opcijo “brez pekočih”). Sledi dodatna ponudba (pomfri) in na koncu še pijača. Po zaključku nakupa se naročilo preslika horse burgerašu na zaslon. Uala.

Horse burger s coca colo
Horse burger s Coca colo za poplaknit pred atomskim napadom z leve

Ponudba se je z leti prenovila. Horse burger je še vedno alfa in omega in vse vmes. Ponujajo pa tudi odlične tortilje (jufka stajl) pa žrebičkove trakce in zrezke  pa solate itd.

Tortilja (vir: www.hot-horse.si/)
Tortilja (vir: www.hot-horse.si/)

Kako kvaliteten je tak obrok?
Mesarstvo Krušič je “krivo” za kvalitetno konjsko meso. Večinoma je zelenjava od slovenskih kmetov, kruh pa z manjšim številom dodatkov.

Lična spletna stran je res lična, kot preostala celostna grafična podoba.

Program “Izberi sam, zabavaj se prijetno!” je pa itak zakon. Ideja je preprosta: če že piješ, prej kaj pojej, da ne boš prehitro koma strica toma :).

Še pred poletjem se naša služba seli bližje Tivoliju. And guess what? Horse burger s solato bo za naju z levinjo postal stalnica v repertoarju dnevnih malic in kosil. Še kolo si omislim – potem pa sploh :).

Dober tek.

En odziv na “Hot horse – ihhaaa”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.